marți, 2 martie 2010

„Cheta pentru drumurile RUSINII”


In prag de primavara, cand zapada topita a scos la iveala nu ghioceii, ci gropile de pe sosele, ziarul „Argesul” a inceput campania „Cheta pentru drumurile rusinii”. Initiativa gazetareasca s-a nascut in semn de solidaritate cu soferii care si-au stricat masinile pe drumurile deteriorate din Arges (si nu numai). Ne-am gandit ca, daca tot nu sunt bani in „buzunarele” autoritatilor pentru repararea si intretinerea drumurilor din judeţul Arges, atunci sa facem (tot) noi, contribuabilii, o cheta pe plan judetean (se poate extinde pe plan national!) si sa strangem fonduri pentru asfaltarea soselelor care arata (unele) ca dupa bombardament. „Harta” gropilor judetene se poate comprima in cateva cuvinte "la dracu! peste tot sunt gropi". Asa ca, nu stati cu mainile in buzunare! Indrazniti si aruncati „la caterincă” mărunţiş în borcanul deghizat în... puşculiţa gropilor.
Noi (ziarul Argesul) va asteptam la sediul redactiei, sa le-o platim cu aceeasi moneda. Pentru mai multe detalii... lasati intrebarile aici.

P.S. Campania abia a debutat, cat de curand, veti putea gasi borcanele in care puteti "arunca" in autoritati cu maruntis si in principalele supermarketuri din Pitesti. Adresa noastra (ziarul Argesul) este: b-dul Republicii, nr. 88. Totul sta in puterea noastra, noi ii ridicam, noi ii coboram, noi vom arunca cu maruntisul rusinii in ei.

4 comentarii:

Raluca Nicula spunea...

foarte tare! felicitari pentru idee

Anamaria spunea...

Multam!

simf spunea...

super ideea ana, astept cu interes efectele.

Unknown spunea...

Iti place radio ZU...uite akm sa facut un xat special ptr noi Zuulistii !! el se numeste " Suntem ZU " linku` e :
http://xat.com/suntemZU hai sa`l facem mare....:D